HOTEL PIETROASA, CLASICA REPREZENTARE A ELEGANTEI

Chiar în centrul orasului Buzau, un hotel amenajat cu stil, în eleganta discreta aunui clasic cu accente moderne, este locul ideal pentru petrecerea unui sejur.

Hotel Pietroasa ofera un comfort aparte în cele 90 de camere si apartamente dotate cu toate facilitatile  pemtru a asigura o sedere cât mai placuta chiar si celor mai exigenti dintre oaspeti.

Oricare dintre cele patru saloane ale hotelului – Sala Mare a restaurantului, Salonul Olive, Salonul Silver ori Salonul Orange – sunt pregatite pentru a gazdui cele mai sofisticate petreceri pentru orice tip de eveniment, iar maiestria bucatarilor este binecunoscuta.

In zona SPA a hotelului sunt oferite cele mai inovatoare proceduri de întretinere corporala si relaxare – hammam, masaje, jacuzzi, dusuri emotionale, sala de fitness – completând tabloul unei locatii de exceptie.

De altfel, premiile si distinctiile de excelenta obtinute de-a lungul anilor situeaza acest hotel în elita nationala a firmelor de profil.

 UN LOC PENTRU O VACANTA DE VIS: HOTEL McPIETROASA

In Poiana Pinului din muntii Buzaului, aproape de Schitul Cetatuia, exista un loc al armoniei pure. Aici, în acest spatiu în care natura a amestecat cele mai bune ingrediente într-o reteta perfecta, la Hotelul McPietroasa orice sejur poate deveni o vacanta de vis.

Modern si traditional în acelasi timp, Atmosfera de vacanta poate fi savurata si Hotelul McPietroasa dispune de 20 camere si apartamente cu facilitati de confort deosebite. Acestora li se adauga si cele 8 camere ale Pensiunii McPietroasa, cotata cu doua margarete.

Piscina, sauna, sala de jocuri si cea de forta completeaza în mod fericit paleta optiunilor de relaxare si distractie.

Atmosfera de vacanta poate fi savurata si în restaurantul hotelului, cu o capacitate de 150 de locuri, pe cele doua terase sau în crama.

Exigenta celor mai rafinate gusturi poate fi satisfacuta de priceperea  maestrilor bucatari, oricând gata de a servi preparate exotice, apetisante, elaborate, din bucataria internationala, ca si delicioasele mâncaruri traditionale românesti.

Pe lânga sortimentele variate de bauturi puse la dispozitia oaspetilor pentru asezonarea cu produsele gastronomice, acestia pot degusta în crama sortimente fine de vinuri vechi.

Si pentru ca sejurul sa fie într-adevar de neuitat, hotelul pune la dispozitia turistilor un autocar pentru excursii în principalele puncte de atractie ale zonei: Mânastirea Ciolanu, Vulcanii Noroiosi, Muzeul Chihlimbarului de la Colti, Tabara de scultura Magura sau asezarile rupestre de la Alunis.