NATURA ÎNTR-UN PAHAR CU VIN

Domeniul Bogdan s-a nascut dintr-un vis…visul de a produce un vin de exceptie și, în aceeași măsură, total natural.

Zona geografica cu solul și clima unica între Dunare și Marea Neagră, metoda de cultură biodinamică, soiurile atent alese, care sunt Pinot Noir, Feteasca Neagră, Cabernet Sauvignon, Shiraz, Merlot, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel și Muscat Blanc, Riesling Italian și Riesling de Rin, constituie un ansamblu de factori ce determina terroir-ul Domeniului Bogdan, cu condiții unice pentru obținerea de vinuri de foarte bună calitate.

Respectam Natura în toate formele ei, prin urmare, vinurile noastre sunt obținute din struguri cultivați după principiile agriculturii biodinamice, metoda de cultură cu cea mai accentuată abordare holistică, pemițând astfel terroir-ului să se exprime prin dezvoltarea de arome autentice și prin producerea unor vinuri cu personalitate.
În crama noastră combinam metode tradiționale de viticultură cu cele mai noi tehnologii de producere a vinului, pentru a obține maximul de potential al strugurilor.

Vinurile Domeniul Bogdan elegante, intens fructate, total naturale, reflectă respectul nostru fața de Natură, precum și pasiunea cu care au fost create.

Începand din 2016, vinurile noastre sunt certificate ca biologice conform normelor Austria Bio Garantie.

Calitatea vinurilor Domeniul Bogdan 2017 a primit recunoaștere internațională la unele dintre cele mai importante concursuri din lumea vinului: Millesime Bio, Chardonnay du Monde, Premiile Internaționale Decanter, Concursul internațional de la Bruxelles.

Vă invităm să descoperiți …. domeniulbogdan.ro