ROMAN PLAZA, UN HOTEL CU STIL

Asezat cu inspiratie la poarta de sud a Moldovei, în municipiul Roman, complexul hotelier Roman Plaza**** este un etalon al confortului, elegantei si bunului gust.

Este un loc ”cu stil”, unde orice vacanta sau sejur pot deveni o experinta de neuitat.

Amplasat chiar în centru orasului Roman, pe artera principala de circulatie a Moldovei si la intersectia cu cele mai importante orase din zona: Iasi, Bacau, Suceava, Vaslui si Piatra Neamt, hotelul Roman Plaza**** ofera servicii excelente de cazare, bucatarie gourmet, produse rafinate de patiserie-cofetarie  si servicii selecte si diversificate de wellness si spa.

Gratie unei infrastructuri perfect adaptate atât pentru nevoile turismului de business, cât si a celui de agrement, modernul complex hotelier ofera facilitati deosebite pentru vizitarea principalelor atractii din tinutul Neamtului, Moldova si Bucovina. De asemenea, locatia complexului este ideala pentru cei aflati în tranzit din Bucuresti sau Delta Dunarii spre Moldova si Bucovina.

In decorul intim al restaurantului de la parterul complexului hotelier, ce are are un design inspirat de stilul clasic al secolului al XIX-lea, amenajat cu mobilier din piele alba, care se completeaza senzual cu elemente glamour, sau în atmosfera relaxata a terasei City Garden, varietatea de meniuri – de la bucataria traditionala româneasca pâna la preparatele gourmet internationale cu accente mediteraneene, de la gustarile rapide pâna la meniurile sofisticate – vor face deliciul oaspetilor, putând satisface cele mai exigente gusturi.

Atât pentru cei care opteaza pentru un meniu simplu – un sandvici, bruschette, paste sau o salata, cât si pentru cei care vor sa savureze un meniu rafinat – iar în  acest caz un foie gras cu struguri în jeleu de vin de Porto, creveti sau somon cu sos de capere, muschi de vita cu trufe si hribi sau piept de rata în sos clermont cu piure de trufe sunt alegeri potrivite, asteptarile le vor fi, cu siguranta, rasplatite.

Calitatea mâncarurilor, servirea ireprosabila si decorul rafinat fac ca orice masa servita la restaurantul Hotelului Plaza**** sa fie o experienta unica.

Amenajat intr-un stil chic inspirat de conceptul boutique hotel, Roman Plaza este locul ideal pentru sederile de placere sau de afaceri în Roman.

O lume minunata se deschide în fata celor ce doresc sa lase în urma, pentru câteva ore, stresul cotidian si sa se lase cuprinsi de vraja rasfatului si a relaxarii.

Roman Plaza SPA ofera servicii de: sauna, jacuzzi, Hammam, bai Kneipp, hidromasaj si terapii corporale, diverse tipuri de masaje corporale, împachetari, tratamente de slabire si anti-aging (LPG – Cellu M6 Endermolab), biostimulare corporala (Ultratone Futura Pro), exercitii Huber Motion Lab cu aplicatii în domeniul înfrumusetarii, sanatatii si sportului.